litarabadi.com

Website untuk syarikat elektrik dan aircond yang memaparkan servis yang dibuat dan juga galeri sebagai portfolio projek-projek atau hasil kerja yang telah dilaksanakan sebelumnya sebagai rujukan kepada pelanggan ataupun pihak luar

suzaholidays.com

Suza Holidays offers affordable car rental and exciting holiday packages at Sabah, suitable for solo traveler, families & friend groups.

akademisuper.com

Akademi Super adalah sebulah laman web menerangkan info tuisyen, senarai guru dan program bagi memudahkan ibu bapa atau pelajar memilih tuisyen yang terbaik. Laman web ini juga ada kemudahan pembayaran yuran secara online bagi memudahkan ibu bapa bayar dan tahu rekod pembayaran yuran.

radiancemedispa.com.my

Website rasmi untuk Radiance Medispa. Website ini memaparkan info tentang servis yang ditawarkan dan juga harga pakej. Selain daripada itu, pelanggan juga boleh membuat temujanji rawatan secara atas talian.

annuraclinic.com

Website ini adalah website rasmi untuk Annura Clinic yang terletak di Perlis. Website ini memaparkan info mengenai servis-servis yang ditawarkan, info mengenai doktor dan juga statistik semasa untuk Covid-19.

terengganucyclingteam.com

Website ini adalah website rasmi untuk pasukan berbasikal TSG (Terengganu Cycling Team). Ianya adalah kombinasi korporat dan juga e-dagang. Selain memaparkan maklumat mengenai pelumba, perlumbaan dan sebagainya, ianya juga berfungsi untuk menjual merchandise daripada TSG sendiri.

pusratumalaysia.com

PUSRATU ialah nama ringkas kepada Punca Saraf Rawatan Tulang Belakang.

Cara dan kaedah rawatan yang diasaskan oleh Tabib Mohd Azmal Mohd Noor, atau terkenal dengan panggilan Tabib Nur, agak berlainan sekali dengan kaedah rawatan yang ada dan umumnya diamalkan oleh para juru perubatan yang sedia ada.

www.globallab2u.com

Globallab began operation in Dec 2014 as a partnership as Global Lab Engineering and was incorporated as a private limited operation in Dec 2016 as Globallab Engineering Sdn Bhd.

Globallab business is in providing geotechnical testing services & material laboratory services for the construction industry in Malaysia related to civil engineering practice.

ahyat.com

Ahyat Ishak adalah seorang individu yang memulakan karier hidupnya secara sederhana dan kini sudah 17 tahun melabur dalam hartanah dan merupakan seorang usahawan dan juga seorang pelabur hartanah sepenuh masa.

Ahyat telah mulakan perniagaan pertama sejak tahun 1999 semasa dalam universiti dan beli hartanah yang pertama pada tahun 2003. Kepakaran Ahyat adalah membantu anda mencipta kekayaan dengan pelaburan hartanah yang bijak menggunakan Strategi Pejuang Hartanah.

seed4future.com

Mula aktif pada September 2019, Seed4Future mula mengorak langkah dalam memberikan bimbingan kepada pengguna sosial media untuk menaikkan akaun sosial media mereka. Menjelang 2019 juga, aplikasi Tiktok mula meningkat naik dan kebanyakan pengguna sosial media mula memberikan tumpuan pada aplikasi Tiktok.